Verjaardag / jubileum

Een verjaardag of jubileum; dat betekent dat er iets te vieren valt! Of het nu een “gewone” verjaardag is, een jubileum op het werk of een jubileum van een vriendschap of een bijzondere leeftijd. Het zijn bijzondere momenten die een speciaal cadeau verdienen. Voor verjaardag / jubileum cadeaus met een persoonlijke touch ben je bij Bestfriendgifts aan het juiste adres. Hier vind je geen standaard cadeaus die je zo in de winkel kan kopen maar cadeaus die net iets extra’s hebben. Van mok tot wijnglas, van tapasplank tot tekstbord, van windlicht tot vaas, alle cadeaus krijgen een persoonlijk tintje.

Door de wisselende voorraad zijn de cadeaus altijd bijzonder en uniek, dit is ook de reden dat er geen prijzen staan vermeld. Geef mij je wensen door, dan maken we er SAMEN een origineel cadeau van!

Voor meer informatie over de prijzen, mogelijkheden en bestellen kun je vrijblijvend contact opnemen.

Martine | Bestfriendgifts
[email protected]

bfg logo

Alle teksten kunnen naar wens worden aangepast, zodat het ook echt een persoonlijke boodschap wordt. Laat je inspireren door de cadeaus op deze pagina. Je vindt in dit overzicht cadeaus voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud. Zoek je specifiek iets voor mannen of vrouwen kijk dan bij gifts voor hem of gifts voor haar.

Meer cadeau inspiratie vind je op de pinterest borden van Bestfriendgifts.