Contact

Beste lezer,

Bedankt voor je interesse. Op dit moment neem ik een time out met Bestfriendgifts en maak ik (tijdelijk) geen borrelplanken meer. Zodra ik weer beschikbaar ben zal ik dit via mijn website communiceren.

Hartelijke groet

Martine | Bestfriendgifts

Wil jij ook een unieke borrelplank cadeau doen met een persoonlijke tekst? Bij Bestfriend Gifts kun je al een borrelplank met persoonlijke tekst bestellen vanaf €32,50. De verzendkosten bedragen €6,95 voor Nederland en €12,- voor België.

Wil je weten welke planken op voorraad zijn en wat de bijbehorende prijzen zijn? Stuur dan een mailtje naar [email protected] of vul het onderstaande formulier in. Een appje sturen kan ook (06-39 88 50 40), telefonisch ben ik slechter bereikbaar omdat ik ook nog een andere baan heb naast Bestfriend Gifts. Je ontvangt uiterlijk binnen 2 werkdagen een reactie terug.

Geef even door aan wie de plank gegeven wordt en wat de aanleiding is. Ook kun je jouw eigen tekst of een leuke woordcloud/lovecloud doorgeven. Zo wordt de plank helemaal persoonlijk en uniek! Bekijk de galerij op deze website of op Pinterest voor inspiratie.

Je ontvangt na het bestellen een ontwerp van de plank zodat je een goed beeld krijgt van hoe de plank eruit komt te zien. Eventuele wijzigingen kunnen nog doorgegeven worden. De plank wordt met de hand gebrand en geolied met natuurlijke olie. Als finishing touch wordt de plank mooi ingepakt. Bestel nu jouw unieke borrelplank bij Bestfriend Gifts!

Fout: Contact formulier niet gevonden.