Meester en juffendag

Verdient de meester of juf van jouw kind ook een speciaal cadeau? Geef een cadeau met een persoonlijk tintje. Bijvoorbeeld een gepersonaliseerde vaas met daarin een geknutselde bloem van jouw kind of de hele klas. Ook erg leuk is de foto theedoos gevuld met door de kinderen geknutselde theezakjes.
Of een windlicht met de tekst “juf je laat ons stralen”, gevuld met waxinelichtjes met daarin een leuke boodschap van de kinderen (opstekerkaarsje: boodschap verschijnt wanneer kaars smelt).

Andere leuke cadeaus zijn de “hug in a mug” pakketjes (chocolademelk met marshmellows) of de theesetjes met “best TEAcher”. Ook bijzonder is een mok bedrukt met woorden die jouw kind vind passen bij zijn of haar juf of meester. (de mokken en theeglazen kunnen gewoon de vaatwasser in)

Ook voor een afscheidscadeau van een groep of klas kun je bij Bestfriendgifts terecht. Met bijvoorbeeld een stoere tapasplank voor de meester en juf met daarop een persoonlijke boodschap namens de hele groep. Of met alle namen van de klas als herinnering. Voor meer info kun je via onderstaande button contact opnemen.

Neem ook eens een kijkje op Pinterest  voor meer cadeau-inspiratie.