Valentijnsdag

Vertel jouw Valentijn wat hij/zij voor jou betekent met een persoonlijk cadeau van Bestfriendgifts. Gaat de liefde door de maag? Geef dan een Hot Chocolate pakket (gepersonaliseerde mok en een pot chocolademelk met marshmellows) of een borrelplank. De borrelplanken worden met de hand gebrand en iedere tekst is mogelijk. Leuk in combinatie gepersonaliseerde wijn- of bierglazen of tapaspakket.

De lovecloud is een hart gevuld met woorden die van toepassing zijn op jouw Valentijn. De lovecloud kan worden bedrukt op steigerhout, een glazen lijst of gebrand op een tapasplank.

Is jouw Valentijn een echte koffie of theeliefhebber? Dan geef je met een mok of theeglas met naam een origineel cadeau. Ook hiervan kan een leuke pakket worden gemaakt met bijvoorbeeld een gepersonaliseerd theezakje/theedoos en/of een leuk thee-ei.

Andere leuke cadeaus zijn de lightjar (pot gevuld met ledlichtjes), wensvaas of windlicht. Ook voor deze cadeaus geldt dat je zelf de kleuren en tekst kan kiezen. Door de wisselende voorraad zijn de cadeaus altijd bijzonder en uniek, dit is ook de reden dat er geen prijzen staan vermeld.

Voor meer informatie over de prijzen, mogelijkheden en bestellen kun je vrijblijvend contact opnemen.

Martine | Bestfriendgifts
[email protected]

bfg logo