persoonlijke cadeaus

Een cadeau met naam blijft een uniek cadeau om te geven. Alleen al omdat degene die het cadeau krijgt weet dat je er extra moeite voor het hebt gedaan. Je koopt het namelijk niet zomaar in de winkel.

Het is nog leuker als het cadeau niet alleen de naam van de ontvanger bevat maar nog iets extra’s. Bijvoorbeeld een pakkende tekst die past bij je vriend(in) of familielid. Of is er misschien een speciale aanleiding waarom je het cadeau geeft. Een bijzondere leeftijd, een jubileum vriendschap of trouwdag. Dat kan ook in een cadeau verwerkt worden. Kortom, niets is te gek. En hoe persoonlijker des te meer zal je vriend(in) of familielid verrast zijn.

Enkele voorbeelden zijn:

  • een lovecloud, dit is een hart van woorden die volledig toegespitst zijn op de krijger van het cadeau. Je bepaalt zelf de woorden (of ik denk met je mee) en kiest de kleuren.
  • geëtste thee-, wijn- of bierglazen met naam of tekst. Leuk icm gepersonaliseerde theezakjes, weckpotjes voor losse thee,  gepersonaliseerde “hug in mug” of bier/wijnpakket.
  • tapasplankje gebrand met een afbeelding en/of tekst, hier kan ook een totaal tapaspakket gemaakt van worden.
  • dienblad bedrukt met een afbeelding of tekst.
  • etc

Bij Bestfriendgifts wordt alles op maat gemaakt. Geef mij je wensen en budget door en dan krijg je van mij vrijblijvend een passend voorstel.

Klik hier verder voor kraam-, huwelijks-, jubileum- en herinneringscadeaus.
Voor vaderdag en moederdagcadeaus klik hier.