Persoonlijke borrelplanken

De borrelplanken zijn van echt hout (geen bamboe). Door middel van pyrografie persoonlijke teksten op het hout gebrand en ze worden geolied met natuurlijke olie zodat er ook daadwerkelijk hapjes op geserveerd kunnen worden.

Hoe werkt het?

  1. Door een mailtje te sturen naar [email protected] ontvang je voorbeelden van de actuele voorraad borrelplanken (deze wisselt); inclusief de maten en bijbehorende prijzen. Je hebt al een unieke borrelplank met persoonlijke tekst vanaf €32,50!

  2. Geef door aan wie je plank wilt geven (man/vrouw/leeftijd) en wat de aanleiding is. Misschien heb je zelf een leuke tekst in gedachten of misschien kun je wat hulp gebruiken. Dit is allemaal mogelijk. Denk ook eens aan de wordcloud/lovecloud, dit zijn woorden die van toepassing zijn op de gelukkige die de tapasplank krijgt. Bijvoorbeeld in de vorm van een hart of in de letters van een woord: HOME of PAPA of MAMA etc. Voor meer inspiratie neem eens een kijkje in de galerij onderaan deze pagina of op mijn Pinterestpagina.

  3. Nadat je een leuke tekst hebt gekozen ontvang je een of meerdere ontwerp(en) zodat je een goed beeld krijgt hoe de persoonlijke hapjesplank eruit komt te zien. Uiteraard kun je nog wijzigingen doorgeven. Misschien heb je toch liever een ander lettertype of een andere afbeelding erbij.

  4. De plank wordt gebrand. Dit is handwerk, vervolgens wordt de plank geolied met natuurlijke olie en wordt mooi ingepakt!

Cadeau pakket

Cadeau pakketten icm de borrelplank zijn ook mogelijk

Cadeau pakketten icm de borrelplank zijn ook mogelijk. Leuk zijn bijvoorbeeld de gepersonaliseerde wijnglazen of bierglazen. Onderzetters met een foto van de gelukkige of een leuke quote er op, zijn ook een mooie aanvulling. Een flesje wijn of kaasje er bij. Het is allemaal mogelijk! Het cadeau kan bovendien rechtstreeks naar de gelukkige opgestuurd worden.

Neem ook eens een kijkje op Pinterest  voor meer cadeau-inspiratie.