Herinnering maken voor 2020

Op zoek naar een uniek cadeau? Geef dan een gepersonaliseerde MEMORY JAR.
In de pot zitten kaartjes waarop je bijzondere momenten schrijft (bijv 1 a 2 x per maand), deze stop je weer in de pot. Op 31 decemer 2020 maak je de pot open samen met je geliefde of je gezin en beleef je alle mooie momenten van 2020 opnieuw!

Kerstboomplank

Wat vind jij een leuke tekst voor op deze fantastische kerstboom borrelplank? Jij bepaalt zelf )of als je dat wilt samen met mij) welke tekst je wilt op de cadeaus van Bestfriendgifts, zodat het precies bij jou (cadeau)wens past!
Je krijgt vantevoren altijd eerst nog een ontwerp, zodat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat.

Kerstbal met naam

Geef deze feestdagen een gepersonaliseerde kerstbal cadeau en je steelt de show! De kerstbal is van echt glas en er je krijgt het bijpassende naamlintje erbij!

Natuurlijk ook leuk voor jezelf met de namen van je gezin erop. Vanaf nu te bestellen voor €4,99.

Bestellen kan via een mailtje naar: [email protected]

 

Pietenlichtjes met naam van je kind

Dit vinden de kids helemaal geweldig: een eigen pietenlichtje met naam. En ze mogen natuurlijk zelf de kaarsjes uitblazen. Wat een feest!

Deze gepersonaliseerde waxinelichtjes kosten slechts €7,99 per set van 2. Bestellen kan via een mailtje naar: [email protected]
Je kan ze afhalen bij Bestfriendgifts in Elst of opsturen tegen verzendkosten.

Pepernotenpot met naam

Met deze gepersonaliseerde pepernotenpot smaken de pepernoten nog veel lekkerderrrrrr! 😋

Leuk als cadeau of gewoon voor jezelf. De pot kost slechts € 7,99 en er past precies een zakje pepernoten van 200 gr in

Wil je de pot bestellen, stuur me dan een mailtje: [email protected]

Gepersonaliseerde borrelplank

Deze borrelplank is speciaal gebrand voor een echte hondenliefhebber!
Wil je ook graag een persoonlijke tekst op een tapasplank, stuur me dan een berichtje voor meer informatie, er zijn verschillende planken beschikbaar.

Kraamstolp

Weer een mooie kraamstolp voor Maeve mogen maken. Wil je ook zo’n leuke stolp cadeau geven? Er zijn verschillende mogelijkheden, met houten poppetjes die het gezin voorstellen en/of een klokje dat stilstaat op het tijdstip van de geboorte. Op het schildersezeltje komt een miniatuur van het geboortekaartje. En de naam in scrabble letters.

Unieke raamsticker set van Arnhem

Deze kon natuurlijk niet achterblijven: een raamstickerset voor Arnhemmers!
De set bestaat uit de Eusebiuskerk, de koepelgevangenis, de sabelspoort en 2 huisjes. Daarnaast zijn er drie aanvullingen: Halloween, Sint en Kerst. De raamstickers zijn statisch en dus ieder jaar herbruikbaar (geen lijmresten).

Raamsticker Sinterklaas

Laat de Sint weten waar jouw kids wonen met deze leuke raamsticker. De letters kunnen in het wit of zwart worden gemaakt.

De raamsticker is van statische folie en dus herbruikbaar en geen last van lijmresten.

Prijs is afhankelijk van het gewenste formaat. Stuur me een berichtje voor meer info!

Unieke raamstickers van Elst (Overbetuwe)

Als echte Elsternaar mag bij jou deze geweldige set natuurlijk niet ontbreken tijdens de feestdagen.

De set bestaat uit de Elstertoren, het paardenstandbeeld, het gemeentehuis van Elst en 2 huisjes. Daarnaast zijn er drie aanvullingen: Halloween, Sint en Kerst. De raamstickers zijn statisch en dus ieder jaar herbruikbaar.

Mini windlichtje

Leuk afscheidscadeau mogen maken voor Karlijn die de grote stap naar de basisschool heeft gemaakt!! Alle leidsters van het dagverblijf zijn verwend met een persoonlijk windlichtje.

Flesopener met naam

Nu ook verkrijgbaar bij Bestfriendgifts: gepersonaliseerde flesopeners. De tekst en afbeelding zijn geheel naar eigen wens aan te passen.

Leuk icm een bierglas met naam en foto onderzetter.

Proost! Op een fijn weekend 🍻

Slab met eigen foto of tekst

Naast het bedrukken van rompers, mutsjes e.d. kun je ook bij mij terecht voor bedrukken van slabbetjes (ook met foto is mogelijk). Weet je niet precies wat je er op wilt? Dan bedenken samen iets leuks!

Foto op glas

Wat een prachtig cadeau is dit geworden! De foto is op een glasplaat gedrukt en blijft dmv een pootje staan. Daar kun je iemand (of jezelf) heel erg blij mee maken!

Nieuw huis

🏠🏠🏠 Maak het persoonlijk met een cadeau van Bestfriendgifts. Zoals dit mooie windlicht dat een houswarminggift met een persoonlijke boodschap is.

Een bijzonder kraamcadeau

Deze kraamstolp is voor speciaal gemaakt voor Milan. Op het mini schildersezeltje staat het geboortekaartje, het klokje staat op de tijdstip van zijn geboorte en in scrabbleletters staat zijn naam.

Tuin cadeaupakket

Een mooi tuinpakket mogen maken. Het windlicht heb ik gevuld met minipotjes en zaaigoed, de krijtbordjes zijn met de hand geschilderd. Een leuke cadeauset voor iemand die van tuinieren houdt.

Afscheidscadeau groep 8

Het was een flinke klus, maar het resultaat mag er zijn: alle namen van groep 8 van De Elstar staan op deze tapasplank. Een mooi aandenken voor de leerkrachten van groep 8.

80 jaar

Bij een speciale leeftijd hoort natuurlijk een speciaal cadeau!

 

Origineel geldcadeau

Op zoek naar een leuke en persoonlijke manier om een geldcadeau te geven? Dan is een fotolijstje in stijl van de uitnodiging erg leuk. In het lijstje kun je vervolgens het geld stoppen. Zoals dit leuke lijstje met op het glas de namen van het trouwkaartje en op de achtergrond de kaart van Amerika, waar de huwelijksreis naar toegaat!!

Bedankt juf!

Wil je ook een origineel cadeau aan de juf of meester van je kind geven? Dan is een gepersonaliseerde mok een leuk idee. Laat je kind een aantal woorden bedenken die hij/zij bij de juf of meester vindt passen. Deze komen op de mok rondom de naam van de juf te staan. Een leuke en persoonlijke manier om het schoojaar af te sluiten  en afscheid te nemen van de meester/juf.

Greatest TEA-cher ever!♥♥♥

Een geweldige juf verdient natuurlijk een geweldig persoonlijk cadeau! En dat geven de kinderen van groep 1/2 met deze gepersonaliseerde theedoos. Ze hebben allemaal een theezakje geknutseld met een leuke boodschap er op voor  de juf. Een (thee)doos vol met liefde ♥♥♥

Een theedoos met foto voor de juf

Wat zal juf Kaylee blij zijn met deze gepersonaliseerde theedoos. Alle kinderen hebben een theezakje voor haar geknutseld met daarop een persoonlijke boodschap. Zo kan de juf lekker ontspannen haar vakantie in!

Hoera geslaagd!

Ken je iemand die geslaagd is en wil je een persoonlijk cadeau geven? Neem dan contact met me op. Er is vanalles mogelijk. Zoals deze leuke snoeppot met naam.

Theeleut

Welke juf of meester drinkt nou geen thee? Dan past een gepersonaliseerde theedoos als afscheidscadeau daar natuurlijk perfect bij. Op de theedoos kan een foto of een leuke tekst gedrukt worden.  Bijvoorbeeld: Best TEAcher of Hot-TEA.

Extra leuk is als je de theedoos vult met zelf geknutselde theezakjes/envelopjes met daarop persoonlijke tekstjes van de kinderen uit de klas.

Best TEA-cher

Is de juf of meester van jouw kind ook de beste die er is? Geef ze dan een theeglas of mok met de tekst “Best TEA-cher”. Leuk icm een gepersonaliseerd theezakje met daarop de tekst: You’re TEA-riffic.

Zoetekauwen

En voor de meesters en juffen die gek zijn op zoet zijn er de gepersonaliseerde snoeppotten. Altijd een succes om je juf of meester te bedanken!

Afscheid meester of juf

Een leuke manier om de meester of juf te bedanken voor het fijne schooljaar is met een gepersonaliseerde mok. In dit voorbeeld heeft Thijmen zelf de woorden gekozen die bij zijn juffen passen. Persoonlijker kan bijna niet!

Meester en juffendag

Ook voor meester en juffen cadeaus kun je bij Bestfriendgifts terecht.

Hier wat voorbeeldjes….tekst en kleuren zijn naar wens in te vullen doordat alles op maat wordt gemaakt en niet van tevoren al geproduceerd wordt.

Het vaasje is leuk met een verse bloem of een zelf geknutselde bloem.

Gepersonaliseerde wensvaas

Het lichtje met de kaars er in is heel bijzonder omdat deze de vorm van een ster heeft. Het windlicht wordt met een leuk opstekerkaarsje (waxinelicht met persoonlijke boodschap) geleverd.

💪VADERDAG CADEAUTIP👊

Dit bierpakket kan volledig naar wens worden samengesteld. Het borrelplankje kan met een leuke quote gebrand worden. Op de onderzetter kan afbeelding naar keuze en op het glas en de opener komt de naam van je vader.

Moederdagcadeau tip #6

❤️Cadeau tip 6:
Verwen je (schoon)moeder met een gepersonaliseerde “spa in a jar”.
In de pot zitten o.a. :
* een spiegeltje met de tekst: “Be YOU tiful”
* een haarhanddoek met naam
* een potje badzout “vitamine SEA salt”
* gezichtsmaskertje
* douchegel
* bodycreme
* magic towel

Moederdagcadeau tip #5

❤️MOEDERDAG CADEAUTIP❤️
Heb jij ook zo’n geweldige (schoon)moeder en wil je eens een SPECIAAL cadeau geven? Geef dan een gepersonaliseerd cadeau van Bestfriendgifts. Dan geef je gegarandeerd een cadeau dat ❤️ en aandacht uitstraalt.

Laat je de komende dagen inspireren door mijn cadeautips. En je weet het: je kan het helemaal aanpassen zoals jij het wilt. Wil je dat ene symbool/tekstje niet op een vaas maar op een windlicht of in een ander kleurtje? Alles is mogelijk bij Bestfriendgifts.

❤️Cadeau tip 5:
Deze unieke met serveerplank met daarop het symbool voor oneindige liefde voor je (schoon)moeder gebrand.

Moederdagcadeau tip#4

❤️Cadeau tip 4:
Een kaarsenplateau met daarop woorden/namen met een speciale betekenis. Leuk in combinatie met rustieke kaarsen met daarop namen/woorden in echte kaarsenwax.

Moederdagcadeau tip #3

❤️MOEDERDAG CADEAUTIP❤️
Heb jij ook zo’n geweldige (schoon)moeder en wil je eens een SPECIAAL cadeau geven? Geef dan een gepersonaliseerd cadeau van Bestfriendgifts. Dan geef je gegarandeerd een cadeau dat ❤️ en aandacht uitstraalt.

Laat je de komende dagen inspireren door mijn cadeautips. En je weet het: je kan het helemaal aanpassen zoals jij het wilt. Wil je dat ene symbool/tekstje niet op een vaas maar op een windlicht of in een ander kleurtje? Alles is mogelijk bij Bestfriendgifts.

❤️Cadeau tip 3:
Een foto theedoos met daarop een foto een speciale foto.

Vrolijk kraamcadeau

Hier word je toch ontzettend vrolijk van?
De afbeelding is van het geboortekaartje van Lotte nagemaakt. Een echte eye-catcher voor op de kinderkamer 😍

Moederdagcadeau tip #1

❤️MOEDERDAG CADEAUTIP❤️
Heb jij ook zo’n geweldige (schoon)moeder en wil je eens een SPECIAAL cadeau geven? Geef dan een gepersonaliseerd cadeau van Bestfriendgifts. Dan geef je gegarandeerd een cadeau dat ❤️ en aandacht uitstraalt.

Laat je de komende dagen inspireren door mijn cadeautips. En je weet het: je kan het helemaal aanpassen zoals jij het wilt. Wil je dat ene symbool/tekstje niet op een vaas maar op een windlicht of in een ander kleurtje? Alles is mogelijk bij Bestfriendgifts.

❤️Cadeau tip 1:
Een wijnglas met het symbool voor de liefde tussen moeder en kind.

Potje geluk

Dit potje geluk is een hele mooie en persoonlijke manier om iemand een 💖onder de riem te steken.

Nieuw! De gepersonaliseerde kraamstolp

De stolp kan in verschillende variante opgemaakt worden:

  • houten poppetjes (gezinssamenstelling)
  • minischilderijtje in de stijl van het geboortekaartje
  • geboorteklokje dat stilt staat op het tijdstip van de geboorte
  • naam in scrabble letters
  • slinger

 

stolp-met-poppetjes

SPA IN A JAR

Wie gun jij een lekker spamomentje? Dan is deze gepersonaliseerde
“Spa in a jar” een perfect cadeau. De pot bevat:
* een spiegeltje met de tekst: “Be YOU tiful”
* een haarhanddoek met naam
* een potje badzout “vitamine SEA salt”
* gezichtsmaskertje
* douchegel
* bodycreme
* magic towel

Persoonlijk theeglas

Wil je ook graag een theeglas met naam cadeau geven? Dat kan bij Bestfriendgifts. De naam of tekst wordt in het glas geëtst waardoor het ook mooi blijft bij gebruik in de vaatwasser. En om het af te maken een origineel gepersonaliseerd theezakje er bij.

En als kers op de taart worden de cadeaus bij Bestfriendgifts in leuk ingepakt inclusief cadeaukaartje met eigen tekst.

Kookgek?

Ken je ook iemand die verzot is op koken? Geef dan een gepersonaliseerde tapasplank. De tekst wordt met de handgebrand, vervolgens wordt de plank afgelakt zodat er ook eten op geserveerd kan worden.

50 jaar!

Dit handgemaakte tapasplankje is voor Anne die een zeer mooie leeftijd heeft bereikt 😁. Het plankje is met de hand gebrand en afgelakt zodat je er ook echt tapas op kan serveren.

Lovecloud

Een lovecloud is een heel PERSOONLIJK cadeau om te geven. Jij kiest de woorden en de kleuren die passen bij jouw BESTFRIEND en het resultaat is een uniek cadeau met een mooie boodschap. Zoals deze voor (tante) Sas!

60 jaar getrouwd!

Wat een bijzonder jubileum. Vandaar dat Lenneke dit speciale cadeau heeft laten maken bij Bestfriendgifts, met daarop alle namen van de (achter)kleinkinderen.

Tekstbord met zelfgekozen tekst

Op zoek naar een leuk wandbord voor in huis of om cadeau te geven? En vind je de teksten op de borden die je in de winkel tegenkomt net niet bij jou passen? Stuur me dan eens vrijblijvend een mailtje. Ik maak tekstborden met de tekst die bij JOU past. Er zijn verschillende mogelijk heden in tekstkleuren, kleuren van het bord en formaten.

Welke tekst zou jij graag willen?

❤️❤️❤️Cadeautip 1 Valentijnsdag ❤️❤️❤️

horoscoop-2-luik

Altijd weer lastig om met Valentijnsdag een origineel cadeau te geven. Met die repen chocolade en flessen wijn kun je niet ieder jaar aankomen 😆 Hou daarom goed mijn pagina in de gaten. Want bij Bestfriendgifts ben je verzekerd van een origineel en handgemaakt cadeau dat bij jouw Valentijn past.

Zoals bijvoorbeeld deze geweldige tweeluik. Aan de ene kant staat het symbool van de horoscoop van jouw Valentijn en de andere kant zijn/haar naam. Ook staan er de eigenschappen bij die zowel bij de horoscoop als jouw Valentijn passen.

Uiteraard kan het volledig naar jouw wens worden aangepast. Bijvoorbeeld met een symbool voor oneindige liefde. Of de betekenis van iemands naam etc…

Nieuw!

Vanaf nu verkrijgbaar bij Bestfriendgifts: GEBRANDE tapasplankjes. UNIEK en uiteraard HANDGEMAAKT. Er zijn verschillende maten beschikbaar en de tekst kan naar JOUW wens worden ingevuld. Wie gun jij zo’n prachtig pronkstuk in de keuken?