fotocadeaus

Wil je graag een cadeau geven met een foto er op. Dat kan bij Bestfriendgifts! Bijvoorbeeld op een mok, een theedoos, kleding, onderzetters, bidons, brillen/beeldschermdoekjes etc. Door middel van sublimatiedruk worden de foto’s op de producten gedrukt, die zorgen voor een heldere en langdurige kwaliteit van de opdruk.  Het leuke van deze fotoproducten is dat ze niet alleen leuk zijn om cadeau te geven aan je vader, moeder, opa, oma, vriend of vriendin, maar ook gewoon voor jezelf!

Daarnaast is het mogelijk om een foto te laten bewerken. Zoals een schets effect, een vintage look of meerdere foto’s in een collega vorm. Geef bij mij je wensen een aan en dan komen we samen tot een mooi resultaat.

Ook is het met deze techniek mogelijk om van een trouwkaartje bijvoorbeeld onderzetters te maken (in combinatie met geëtste champagneglazen voor het bruidspaar). Of van een geboortekaartje een  bedrukt rompertje als kraamcadeau. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ben je of ken je een ondernemer dan is het leuk om je logo op producten te laten drukken. Kijk dan op de pagina logocadeaus.

Bij Bestfriendgifts wordt alles op maat gemaakt. Geef mij je wensen en budget door en dan krijg je van mij vrijblijvend een passend voorstel.

Voor meer fotocadeau-inspiratie kun je hier een kijkje nemen.